Kennismakingsgesprek inplannen

PASSIE IN BEELD

Fotografie met een glimlach

Voor foto's op bijzondere momenten

Voor foto's op onbevangen momenten

Voor sprekende portretten

Voor portretten op locatie

Voor portretten in de studio

Voor dansfoto's op locatie

Voor dansfoto's in de studio

Voor foto's van elk type voorstelling

Wil je een uniek portret?

Laat een sprekende foto van je maken!

Of je nu je professionele of je creatieve kant wilt laten zien of in je beeld wilt laten vastleggen wie jij op dit moment bent, bij mij ben je aan het juiste adres. Samen gaan we aan de slag om dit optimaal in een foto vatten.

Met een glimlach, want ik ben van mening dat dat de basis is voor een goede foto. Dus geen afstandelijke fotoshoot, maar een gesprek, een grap en sprekende foto’s; dát is wat je bij mij mag verwachten.

Benieuwd naar wat we samen kunnen maken?

Wil je pakkende foto’s van jouw dans- of theatervoorstelling?

Hoogtepunten in dans en theater

De juiste foto kan een voorstelling verkopen aan publiek en podia. Daarvoor wil je een fotograaf hebben die niet alleen technisch zijn vak verstaat maar ook de taal van het theater kent.

Dankzij mijn uitgebreide ervaring als theatertechnicus, lichtontwerper en performer ken ik het theater van binnen en buiten. Zo kan ik snel de juiste foto’s maken. Graag doe ik dit goed overleg vooraf met alle betrokkenen maar ook zonder voorspraak ben ik in staat om de theatrale hoogtepunten als vanzelfsprekend binnen een repetitie of uitvoering te vangen. Of het nu om een solo-voorstelling of een cast van 100 man gaat, ik zorg ervoor dat de meest sprekende momenten vastgelegd worden.

Nieuwsgierig geraakt?
Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking en passende offerte.

Jullie huwelijk treffend in beeld laten vastleggen?

Een bijzondere dag vraagt om bijzondere foto’s

Deze dag draait om jullie en dan wil je een fotograaf bij je hebben die de momenten weet te vangen waar het om draait. De momenten waar jullie emotie en het bijzondere moment centraal staan maar ook zeker die momenten waarop de emotie bij jullie familie, vrienden en dierbaren te zien is. Eigenlijk alles wat op zo’n bijzondere dag vaak als een film aan je voorbij trekt.

Ik zorg ervoor dat jullie ze samen achteraf weer kunnen beleven. Ik doe mijn werk zo onzichtbaar mogelijk en zorg ervoor dat jullie en jullie gasten ongestoord van de dag kunnen genieten. Tegelijk ben ik benaderbaar, maak ik contact, ontspan en stel jullie en jullie gasten op hun gemak zodat je ontspannen en sprekende gezichten terugziet op de foto’s.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een passende offerte.

We gaan samen op pad om de liefde die jullie voor elkaar voelen in beeld vast te leggen. Dat doen we door in ongeveer 1 á 2 uur op één of meerdere voor jullie belangrijke en/of sprekende locaties foto’s maken. Dit levert niet alleen mooie foto’s op maar geeft ook een moment waarop jullie samen kunnen voelen welke mooie nieuwe stap jullie aan het zetten zijn.

Eerste selectie
Na het huwelijk krijgen jullie van mij binnen twee weken een selectie te zien. Deze eerste selectie die ik online voor jullie klaar zet is zo goed als onbewerkt. Van deze foto’s van maken jullie eenvoudig een definitieve selectie waarna ik aan de foto’s afmaak. Ik werk dan aan de belichting, doe kleine kleurcorrecties en maak van elke foto een mooie uitsnede.

Speciale foto’s
Bij het maken van de selectie geven jullie ook aan welke 20 foto’s ik uitgebreid voor jullie ga bewerken en voorzie van een door jullie gekozen stijl. Deze foto’s loop ik nauwkeurig na zodat alle details goed, zichtbaar of juist niet zichtbaar zijn. Afhankelijk van jullie voorkeur zet ik deze foto’s om in zwart-wit, sepia of een speciale kleurstelling.

Afleveren
Na het versturen van deze selectie duurt het maximaal twee weken voordat ik de foto’s bij jullie aflever. In totaal duurt de verwerking van jullie foto’s vier weken. Indien gewenst kan ik een aantal foto’s eerder versturen voor bijvoorbeeld een bedankkaartje.

Fotoboek
Indien jullie ook voor een fotoboek kiezen krijgen jullie twee weken na goedkeuring van definitieve selectie hiervan ook een eerste proef te zien. Na één correctieronde en jullie definitieve goedkeuring daarvan heeft de drukker ongeveer drie weken nodig om het fotoboek te maken.

Iets wezenlijks toevoegen aan geluk van anderen
Het maken van huwelijksrapportages is voor mij meer dan een ‘simpele’ fotografieopdracht alleen. Ik vind het een voorrecht om op een dag als deze gast te mogen zijn en daarvan de beste foto’s te maken. Werk waar ook ik later op terug kan kijken en met trots kan zien dat ik de juiste snaar heb weten te raken.

CONTACT

PASSIE IN BEELD
Zuiderzeestraat 8
3522 JV Utrecht
06 1757 6153

BTW nummer: NL002142683B11
KVK: 56320787