Jullie huwelijk mooi in beeld laten brengen?

Een bijzondere dag vraagt om bijzondere foto’s

Deze bijzondere dag draait om jullie, om jullie liefde, jullie emotie en die van jullie familie en vrienden. Dat wil je goed vastgelegd hebben; vereeuwigd hebben om te later met plezier doorheen te bladeren. Om alle momenten die je wel en niet zag opnieuw te beleven.

Dan wil je een fotograaf bij je hebben die de momenten ook weet te vangen. Natuurlijk die zoen, die blik naar elkaar maar ook de blik van jullie familie en vrienden, ook de ontroering en de vreugde op hun gezicht. Daarvoor wil je een fotograaf bij je hebben die aanwezig, maar niet altijd zichtbaar is. Een fotograaf die niet alleen jullie, maar ook jullie gasten op hun gemak weet te stellen, die een van hun zou kunnen zijn. Een fotograaf die al die momenten vastlegt bijna zonder dat je het doorhebt. Laat dat nou precies de manier zijn hoe ik te werk ga.

Of je nu kiest voor een basis, standaard of luxe pakket ik ga met heel veel plezier met jullie aan de slag! Natuurlijk maak ik ook een pakket op maat voor je als je iets kleiners, groters of iets anders in gedachten hebt.

Kennismaken?
Hoe meer jullie je bij mij op je gemak voelen, hoe beter de foto’s zijn die ik maak. Hoe ontspannender de dag voor jullie ook is. Vanuit dat gemak laat een ontspannen blik, een spontaan moment, die oprechte geste van liefde zich ook veel makkelijker zien en vangen en dat is waar het qua fotografie ook om draait. Daarom neem ik graag de tijd voor een kort en een langer kennismakingsgesprek. Om alles rustig door te spreken en samen na te denken over waar, wanneer, op wat voor manier en in welke stijl ik de foto’s maak en nabewerk. Wanneer de familie al dan niet met jullie op de foto mag, welk deel van de dag jullie vastgelegd willen hebben, hoe lang, alleen familieboekjes of ook een echt bruidsboek en ga zo nog maar even door.

Nieuwsgierig geworden? Boek dan hieronder meteen een gesprek in of stuur me een bericht waarna ik zo snel mogelijk contact met jullie opneem.

Ervaringen

Oh, stond jij daar ook, we hebben je helemaal niet gezien

Jeroen & Irene(na het zien van de foto's)

Het zijn zulke bijzondere herinneringen en je hebt ze zo mooi vast weten te leggen

Vincent & Marlot

We vonden van te voren de loveshoot wel wat spannend, maar het was zo leuk en ontspannen dat het echt onderdeel werd van de feestvreugde

Jeroen & Irene

Jij moet ook met ze op de foto: zei een gast van het bruidspaar tegen me, waarna ik mijn camera aan hem gaf en met het bruidspaar op de foto ging

Dank dat je me wat extra aanwijzingen hebt gegeven daardoor kon ik me veel makkelijker ontspannen

Vincent

We gaan samen op pad om de liefde die jullie voor elkaar voelen in beeld vast te leggen. Dat doen we door in ongeveer 1 á 2 uur op één of meerdere voor jullie belangrijke en/of sprekende locaties foto’s maken. Dit levert niet alleen mooie foto’s op maar geeft ook een moment waarop jullie samen kunnen voelen welke mooie nieuwe stap jullie aan het zetten zijn.

Eerste selectie
Na het huwelijk krijgen jullie van mij binnen twee weken een selectie te zien. Deze eerste selectie die ik online voor jullie klaar zet is zo goed als onbewerkt. Van deze foto’s van maken jullie eenvoudig een definitieve selectie waarna ik aan de foto’s afmaak. Ik werk dan aan de belichting, doe kleine kleurcorrecties en maak van elke foto een mooie uitsnede.

Speciale foto’s
Bij het maken van de selectie geven jullie ook aan welke 20 foto’s ik uitgebreid voor jullie ga bewerken en voorzie van een door jullie gekozen stijl. Deze foto’s loop ik nauwkeurig na zodat alle details goed, zichtbaar of juist niet zichtbaar zijn. Afhankelijk van jullie voorkeur zet ik deze foto’s om in zwart-wit, sepia of een speciale kleurstelling.

Afleveren
Na het versturen van deze selectie duurt het maximaal twee weken voordat ik de foto’s bij jullie aflever. In totaal duurt de verwerking van jullie foto’s vier weken. Indien gewenst kan ik een aantal foto’s eerder versturen voor bijvoorbeeld een bedankkaartje.

Fotoboek
Indien jullie ook voor een fotoboek kiezen krijgen jullie twee weken na goedkeuring van definitieve selectie hiervan ook een eerste proef te zien. Na één correctieronde en jullie definitieve goedkeuring daarvan heeft de drukker ongeveer drie weken nodig om het fotoboek te maken.

Prijzen

Basis

€ 995,-

Willen jullie alleen de bruiloft vastleggen en voor de rest geen bruidsrapportage of fotoboek? Dan is dit het meest geschikte pakket voor jullie.

 

 


Bestaat uit:

 • Uitgebreid kennismakingsgesprek van een uur om jullie wensen door te nemen
 • 4 Uur fotografie van de bruiloft, receptie en/of feest
 • 2,5 uur nabewerking
 • 1 fotoboekje met de mooiste foto’s (32 pagina’s 20 x 20 cm.)
 • Selecteer de foto’s eenvoudig online op een afgeschermde omgeving
 • Digitale aanlevering van max. 125 foto’s

* Inclusief reiskosten tot 50km van Utrecht

Standaard

€ 1695,-

Willen jullie een privé fotosessie (loveshoot), een speciale bruidsrapportage nabewerkt in jullie stijl, drie familieboekjes en ruime selectie foto’s van bruiloft en feest dan is dit pakket precies wat jullie zoeken.

 


Bestaat uit:

 • Uitgebreid kennismakingsgesprek van een uur om jullie wensen door te nemen
 • 1,5 uur durende privé fotosessie (loveshoot) op dag zelf
 • 7 Uur fotografie van bruiloft en feest
 • 6 uur nabewerking
 • Speciale bruidsrapportage van max. 20 foto’s uitgebreid nabewerkt.
 • Drie familieboekjes met de nabewerkte bruidsrapportage. (26 pagina’s 20 x 20 cm.)
 • Selecteer de mooiste foto’s eenvoudig online in een afgeschermde omgeving
 • Digitale aanlevering van max. 300 foto’s

* Inclusief reiskosten tot 50km van Utrecht

Luxe

€ 2495,-

Willen jullie een privé fotosessie (loveshoot), een speciale bruidsrapportage nabewerkt in jullie stijl, drie familieboekjes, een mooi luxe fotoboek, een ruime selectie foto’s van bruiloft, receptie & feest en vooraf samen locaties bezoeken zodat we daar alvast de mooiste plekjes uitkiezen? Dan is dit pakket speciaal voor jullie.


Bestaat uit:

 • Uitgebreid kennismakingsgesprek van een uur om jullie wensen door te nemen
 • Locatiebezoek om van te voren de mooiste plekken om foto’s te maken uit te zoeken
 • 1,5 uur durende privé fotosessie (loveshoot) op dag zelf
 • 10 Uur fotografie van bruiloft en feest
 • 10 uur nabewerking
 • Speciale bruidsrapportage van max. 50 foto’s uitgebreid nabewerkt .
 • Drie familieboekjes met de nabewerkte bruidsrapportage. (32 pagina’s 20 x 20 cm.)
 • Een op maat gemaakt luxe fotoboek van 64 pagina’s van 30 x 30 cm.
 • Selecteer de mooiste foto’s eenvoudig online in een afgeschermde omgeving
 • Digitale aanlevering van max. 450 foto’s

Inclusief reiskosten tot 75km van Utrecht

CONTACT

PASSIE IN BEELD
Zuiderzeestraat 8
3522 JV Utrecht
06 1757 6153

BTW nummer: NL002142683B11
KVK: 56320787