PASSIE IN BEELD

Fotografie met een glimlach

Voor foto's op bijzondere momenten

Voor foto's op onbevangen momenten

Voor sprekende portretten

Voor portretten op locatie

Voor portretten in de studio

Voor dansfoto's op locatie

Voor dansfoto's in de studio

Voor foto's van elk type voorstelling

PASSIE IN BEELD

Fotografie met een glimlach

Voor foto's op bijzondere momenten

Voor foto's op onbevangen momenten

Voor sprekende portretten

Voor portretten op locatie

Voor portretten in de studio

Voor dansfoto's op locatie

Voor dansfoto's in de studio

Voor foto's van elk type voorstelling

Wil je een uniek portret?

Laat een sprekende foto van je maken!

Of je nu een ontspannen zakelijk portret of een creatief portret wil laten maken, bij mij ben je aan het juiste adres.

Verwacht bij mij geen afstandelijke fotoshoot, maar eentje met een gesprek, een glimlach en sprekende foto’s. Kies je voor een ontspannen zakelijk portret dan gaan we samen aan de slag om een portret te maken waarmee je potentiële opdrachtgevers of werkgevers weet te overtuigen. Kies je voor een creatief portret dan help ik je vast te leggen wie je op dit moment bent, wat je nu wilt laten zien, te vertellen hebt of wat er in je schuilgaat.

We kunnen werken in mijn thuisstudio, een grote fotostudio of op locatie de keus is aan jou.

Benieuwd naar wat we samen kunnen maken?

Portretten

245,-

Een ontspannen portretsessie van in totaal anderhalf uur in mijn compacte thuisstudio. We zetten je sprekend op de foto en je krijgt binnen een week een eerste selectie te zien.

Uit deze selectie kies je drie foto’s die ik zorgvuldig voor je nabewerk en je een week later digitaal aanlever zodat je ze meteen kunt gebruiken.

Wil je pakkende foto’s van jouw dans- of theatervoorstelling?

Hoogtepunten in dans en theater

De juiste foto kan een voorstelling verkopen aan publiek en podia. Daarvoor wil je een fotograaf hebben die niet alleen technisch zijn vak verstaat maar ook de taal van het theater spreekt.

Dankzij mijn uitgebreide ervaring als theatertechnicus, lichtontwerper en performer ken ik het theater van binnen en buiten. Zo kan ik snel de juiste foto’s maken. Graag overleg ik van te voren welke stijl en op welke manier ik de beelden ga maken. Heb je minder tijd of laat je die invulling graag aan mij dan ben ik in staat om de theatrale hoogtepunten meestal binnen een repetitie of uitvoering goed vast te leggen. Of het nu om een solo-voorstelling of een cast van 100 man gaat, ik zorg ervoor dat jij de foto’s hebt die iets van het verhaal vertellen en de kijker nieuwsgierig maakt naar de rest.

Zullen we samenwerken?
Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking en passende offerte.

Jullie huwelijk treffend in beeld laten vastleggen?

Een bijzondere dag vraagt om bijzondere foto’s

Deze dag draait om jullie en dan wil je een fotograaf bij je hebben die de momenten weet te vangen waar het om draait. Een fotograaf die aanwezig maar niet altijd zichtbaar is. Een fotograaf die niet alleen jullie, maar ook jullie gasten op hun gemak weet te stellen. Een fotograaf die jullie liefde en emotie en die van jullie familie en vrienden in beeld brengt. Die al die momenten vastlegt waar je nog jaren met plezier naar kijkt.

Of je nu kiest voor alleen een love-shoot, een compacte of uitgebreide bruidsrapportage ik ga met heel veel plezier met jullie aan de slag!

Kennismaken?
Ik ben van mening dat niet alleen de kwaliteit maar ook de persoonlijkheid van de fotograaf uitmaakt op een dag zoals deze. Hoe meer jullie je bij mij op je gemak voelen, hoe beter de foto’s zijn die ik maak. Vandaar neem ik graag de tijd voor een kort of langer kennismakingsgesprek. Nieuwsgierig geworden? Boek dan hieronder meteen een gesprek in of stuur me een bericht waarna ik zo snel mogelijk contact met jullie opneem.

We gaan samen op pad om de liefde die jullie voor elkaar voelen in beeld vast te leggen. Dat doen we door in ongeveer 1 á 2 uur op één of meerdere voor jullie belangrijke en/of sprekende locaties foto’s maken. Dit levert niet alleen mooie foto’s op maar geeft ook een moment waarop jullie samen kunnen voelen welke mooie nieuwe stap jullie aan het zetten zijn.

Eerste selectie
Na het huwelijk krijgen jullie van mij binnen twee weken een selectie te zien. Deze eerste selectie die ik online voor jullie klaar zet is zo goed als onbewerkt. Van deze foto’s van maken jullie eenvoudig een definitieve selectie waarna ik aan de foto’s afmaak. Ik werk dan aan de belichting, doe kleine kleurcorrecties en maak van elke foto een mooie uitsnede.

Speciale foto’s
Bij het maken van de selectie geven jullie ook aan welke 20 foto’s ik uitgebreid voor jullie ga bewerken en voorzie van een door jullie gekozen stijl. Deze foto’s loop ik nauwkeurig na zodat alle details goed, zichtbaar of juist niet zichtbaar zijn. Afhankelijk van jullie voorkeur zet ik deze foto’s om in zwart-wit, sepia of een speciale kleurstelling.

Afleveren
Na het versturen van deze selectie duurt het maximaal twee weken voordat ik de foto’s bij jullie aflever. In totaal duurt de verwerking van jullie foto’s vier weken. Indien gewenst kan ik een aantal foto’s eerder versturen voor bijvoorbeeld een bedankkaartje.

Fotoboek
Indien jullie ook voor een fotoboek kiezen krijgen jullie twee weken na goedkeuring van definitieve selectie hiervan ook een eerste proef te zien. Na één correctieronde en jullie definitieve goedkeuring daarvan heeft de drukker ongeveer drie weken nodig om het fotoboek te maken.

Iets wezenlijks toevoegen aan geluk van anderen
Het maken van huwelijksrapportages is voor mij meer dan een ‘simpele’ fotografieopdracht alleen. Ik vind het een voorrecht om op een dag als deze gast te mogen zijn en daarvan de beste foto’s te maken. Werk waar ook ik later op terug kan kijken en met trots kan zien dat ik de juiste snaar heb weten te raken.

CONTACT

PASSIE IN BEELD
Zuiderzeestraat 8
3522 JV Utrecht
06 1757 6153

BTW nummer: NL002142683B11
KVK: 56320787